top of page

Hvis du står og skal bruge tallerkner og bestik kan vi også være behjælpelig med det.

TALLERKENER 

Servicen er enten fremstillet af palmeblade eller sukkerrør. Den overskydende fibermasse fra sukkerrørene, som er tilbage efter udvinding af sukker, anvendes til at støbe fx tallerkener og skåle.

 

Fibermassen fra sukkerrørene er ideel til at fremstille stærke og stabile produkter, som både kan tåle varme og kolde anretninger. Palmebladsartiklerne kan også tåle varme og kolde retter, og de er tilmed også Svanemærket.

BESTIK 

Produkterne er lavet af bambus, bioplast (CPLA) og birketræ. Den overskydende fibermasse fra sukkerrørene, som er tilbage efter udvinding af sukker, kan anvendes til at fremstille bioplast (CPLA) til fx bestik. Fibermassen fra sukkerrørene er ideel til at skabe stærke og stabile produkter, som både kan tåle varme og kolde retter.

 

At producere bioplast (CPLA) er langt mere CO2-neutralt end almindelig plastik, og alle produkterne er komposterbare og kan nedbrydes i naturen. Servietterne er fremstillet af træ fra FSC-skove, hvor der ikke bliver fældet mere, end skoven kan nå at reproducere. FSC er en sikkerhed for, at plante- og dyreliv bliver beskyttet, og at de ansatte er uddannede og får ordenligt sikkerhedsudstyr.

Tallerkner.JPG
Bestik.JPG
Spisepinde.JPG

N-JOY Thaikitchen

bottom of page